Povestea noastră

Cine este TED's?

TED’S COFFEE CO. e locul în care te bucuri de cafeaua ta preferată, servită cu un zâmbet larg! E locul unde te așteptăm să îmbini utilul cu plăcutul și să faci din ritualul tău zilnic un moment de relaxare, chiar și în zilele foarte pline.

Fie că ești la birou, pe drum sau între întâlniri, știm că ai nevoie de doza zilnică de cofeină ca să funcționezi cum trebuie. Dar asta nu înseamnă că nu te poți bucura de o cafea aromată și servită exact așa cum îți place! Fie că ești genul care bea un simplu espresso scurt și tare, fără zahăr, fie că preferi un latte cremos, cu un strop de caramel și alune de pădure, la noi e locul potrivit pentru răsfățul tău zilnic!

Ce trebuie să reții e că la noi, la TED’S, găsești oricând o cafea de specialitate. Preparată impecabil. Care vine la pachet cu un strop de imaginație. Uneori, sub formă de desen haios în paharul tău de cafea. :)

Misiunea noastră

Să te facem să zâmbești, cu fiecare cafea servită.

La TED’S, cafeaua se măsoară în gust, poftă și emoție. Preparăm numai cafea de cea mai bună calitate și suntem mereu gata să-ți oferim o băutură adaptată preferințelor tale.

Vei observa că nu facem niciodată cafeaua înainte de a fi siguri că te-am întrebat cum o preferi. Știm că în unele dimineți somnoroase ai nevoie de-un espresso tare și aromat cu care să-ți începi ziua. Știm că, uneori, după masa de prânz, ai poftă de ceva dulce și ai da orice să bei un latte macchiato cu sirop de cocos sau caramel. Mai știm și că, uneori, ai vrea să-ți punem mai multă cremă de lapte în caffe latte. Știm toate astea fiindcă vrem să facem mai mult decât cafea. Vrem să facem cafea așa cum îți place ție.

Acesta e motivul pentru care noi nu suntem mofturoși. Spune-ne ce vrei să bei și, dacă avem ingredientele, îți facem! Suntem creativi din fire și ne place să experimentăm.

Valorile noastre

Calitate
Nu credem în lucruri făcute pe jumătate. Atunci când vii la noi, poți să fii sigur că ținem, înainte de toate, la calitatea serviciilor și produselor noastre. De aceea, dacă vreodată nu ești pe deplin mulțumit de băutura ta, sau de modul în care ai fost servit, te rugăm să ne spui de îndată și îți vom reface băutura pe loc. Ne interesează foarte mult feedback-ul tău și ne ajută să fim mai buni.

Creativitate
E important pentru noi să ne păstrăm mereu libertatea de a fi creativi, în tot ceea ce facem. Numai așa putem să-ți oferim o experiență unică, fie că e vorba de o gamă de băuturi cu imaginație, fie că e vorba de desenul pe care l-ai primit în cafeaua ta azi dimineață :)

Comunicare
Fără comunicare nu am fi o echipă unită. Și nici nu am ști părerile voastre, ale iubitorilor de cafea care ne călcați pragul zi de zi. Credem foarte mult în comunicare și în transparență, de aceea ne asigurăm mereu că te întrebăm cum îți bei cafeaua, îți facem recomandări sau îți povestim lucruri interesante despre noi și produsele noastre. Și te încurajăm și pe tine să iei legătura cu noi, să ne scrii pe Facebook sau să treci să ne saluți, când ajungi prin zona noastră. Ne bucură să ne facem prieteni noi!

Flexibilitate
Regulile sunt bune, dar nu ne place să ne trăim viața numai urmând reguli. :) E ceea ce ne permite să-ți facem cafeaua așa cum ți-o dorești, chiar dacă nu e în meniu. Sau chiar dacă “stricăm” rețeta. E ceea ce ne permite să venim acolo unde ești tu, chiar dacă nu avem înca un coffee shop deschis în zona ta.